ELTE IK fejléc

Figyelem! Jelenleg Karunk régi portálját látja.
Megújult honlapunk a https://www.inf.elte.hu/ címen található!

Navigációs hivatkozások átugrása
Karunkról
Hallgatóknak
Tanulj nálunk!
Középiskoláknak
Oktatóknak
Látogatóknak
 
 

Kedves Hallgatók!

Az EIT ICT Labs 2012. szeptemberében indítja el mesterképzési programját ICT Innovation néven 19 európai egyetem - köztük az ELTE - részételével. A képzésre BSc diplomával rendelkezők, illetve BSc szakon idén végzősök jelentkezését várják. A program két éves, a két évet két különböző ország két különböző egyetemén kell elvégezni.

A képzés különlegességei:

  • szoros kapcsolatok a résztvevő egyetemek és a partnereik (vállalatok, kutatóintézetek) között, melyekből a hallgatók is profitálnak,
  • szakmai gyakorlat,
  • menedzser mentorok támogatják a hallgatókat,
  • jó minőségű szakmai és üzleti képzés.

A jelentkezési határidő február 15. A képzés díja 3.000 euro/év, de a legjobb hallgatók tandíjmentességet élveznek, illetve ösztöndíjban is részesülhetnek.

A jelentkezők hét szakirány közül választhatnak. Minden szakirányhoz
2-4 olyan egyetem tartozik, ahol az első, és 4-6 olyan, ahol a második év elvégezhető. A magyar hallgatóknak azt javasoljuk, hogy olyan szakirányt válasszanak, amelynek második évét itthon, az ELTE-n vagy a BME-n végezhetik. Ezek a szakirányok: Service Design and Engineering (ELTE), Security and Privacy (ELTE) és Digital Media Technology (BME).

Bővebb információk a programról a
http://eitictlabs.masterschool.eu és a http://www.inf.elte.hu/english/eit oldalon találhatók, illetve a master.school@kic.elte.hu e-mail címen kérhetők.

Várjuk a jelentkezéseket!

ELTE IK Tudományos és Nemzetközi Kapcsolatok Csoportja

Cikk dátuma: 2012.02.06. 
Lejárat dátuma: 2012.03.05.