ELTE IK fejléc

Figyelem! Jelenleg Karunk régi portálját látja.
Megújult honlapunk a https://www.inf.elte.hu/ címen található!

Navigációs hivatkozások átugrása
Karunkról
Hallgatóknak
Tanulj nálunk!
Középiskoláknak
Oktatóknak
Látogatóknak
 
 
MTMT-s oktatások 

Egyetemünk központi MTMT-s adminisztrátorainak (Áts József, Szabó Panna) szervezésében szeptember hónapban átfogó képzések indulnak az ELTÉ-n, különböző helyszíneken. 

Az oktatások a közlemények feltöltése és az idézettség kezelése mellett érintik többek között a közelmúltbeli változásokat (pl. az adatbázis-azonosítók kezelési módját és importját, a honlapon elhelyezhető és paraméterezhető MTMT-s publikációs listákat), valamint az adatok és értékelő táblázatok áttöltését az ODT (www.doktori.hu) rendszerébe. Utóbbi hangsúlyosan szerepel a tanfolyamon, mert: 

"A doktori iskola adatainak frissítését a MAB kérésére szeptember 30-ig kell elvégezni. [...] Az új jogszabály és új MAB határozat miatt a következő javításokra majdnem mindenkinél szükség lesz: [...] az 5+5 válogatott közlemény listáját mindenki az MTMT-ből/BME PA-ból vegye át (törzstagoknál ez kötelező, témakiíróknál pedig a doktori iskola megfelelő akkreditációja érdekében erősen ajánlott)..." (http://www.doktori.hu) 

Az oktatás két, egymástól független részből áll, de jelentkezni egyre is lehet.

A-modul: feltöltési ismeretek és aktuális változások, ODT import, konzultáció. 

B-modul: idézettség keresése és kezelése, ODT import, konzultáció. 

Jelentkezni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet: 

http://www.konyvtar.elte.hu/regODT.php 

Az oktatással kapcsolatban további információ az mtmt@lib.elte.hu e-mail-címen, vagy telefonon Áts Józsefnél (3436-os mellék) és Szabó Pannánál (3421-es mellék) kérhető.

A képzések a TÁMOP 4.2.5.A-11/1-2012-0001 A Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) publikációs adatbázis szolgáltatások országos kiterjesztése keretében zajlanak.

Cikk dátuma: 2013.09.16. 
Lejárat dátuma: 2013.09.30.